Rejse CV

På de følgende undersider finder du Lande – og territorielister over de lande og områder som jeg i årernes løb har besøgt. Du kan både finde dem listet ordnet efter verdensdel og få et større overblik på et Verdens – og Europakort, samt et kort over hvilke stater jeg har besøgt i USA.

Du finder også et link til min Travellog, hvor jeg har skrevet dagbog over to rejser i Mexico og Mellemamerika i henholdvis 2007/08 og i 2010. Beretningerne kan du også læse under punktet Rejsedagbøger i hovedmenuen her på hjemmesiden.

Under Rejse CV findes en detaljeret Rejseoversigt over hvor lang tid jeg har opholdt mig i de forskellige lande og hvilke Unesco-steder jeg har besøgt rundt om i verden. Du kan også finde mine favoritrejsemål og læse om hvilke steder i verden som jeg har syntes bedst om og som har gjort størst indtryk på min Top 20 liste

Under punktet Vildeste Bedrifter finder du 40 beretninger om de mest skøre, sjove, farligste og mest rørende eller bemærkelsesværdige oplevelser jeg har haft gennem årerne siden jeg startede med at rejse seriøst i 1994. Mange af historierne er aldrig før offentliggjort og har således kun været læst og kendt af min familie og nære omgangskreds. Så kridt trekstøvlerne, smæk tropehjelmen på hovedet og tag med på en forunderlig og til tider hæsblæsende rejse gennem både den fysiske og mere åndelige verden! Du kommer ikke til at kede dig!

Endelig finder du siden Rejseplaner om mine fremtidsplaner, hvilke lande og områder jeg gerne vil opleve og hvordan jeg gerne så min fremtid formede sig hvis det skulle gå efter hvad jeg drømmer om. Nogle af mine vildeste drømme er sikkert ikke helt realistiske, men som de kloge siger “sigt bare efter stjernerne med det samme”. Det er altid godt at have drømme og planer – og det er endnu bedre når man kan få lov til at udleve dem.

Share Button